Selkärangattomat eläimet / Ylläpidon lisäämät
Turha tieto: Pohjois-Amerikan leppäkertut talvehtivat jopa 40 000 000 yksilön parvina, usein kallioluolissa.
Lähde: Tieteen kuvalehti 7/2012 - - -
Ylläpitäjältä: Jones
Kategoriasta: Selkärangattomat eläimet
Lisätty: 2013-09-03 22:01:50

131

5

515

164553

1283777

889